25205

Matchball Select® Brilliant Super TB

Størrelse 5

Varenr: 116837
899,-eks. mva.
1 124,-ink. mva.
-+
Eksternt lager: Bestillingsvare (10 dager)
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåAlternativerSupport
Beskrivelse

Bak det eksklusive ytre gjemmer det seg en fotball fremstillt i nyutviklet, japansk TEIJIN-mikrofiber, så ballen nå virker vesentlig mykere enn sin forgjenger. Uten at gå på kompromiss med materialtykkelsen og uten å tilføye skum, har vi oppnådd en gjennomtestet følelse av livlighet og letthet – og naturligvis er de gode egenskapene som kontroll og stabilitet der.

 

 

Ballen er håndsydd og fremstillt i kvalitetsmaterialer fra innerst til ytterst. SELECTs patenterte  Zero-Wing blære sørger for at ballen holder seg i konstant balanse i sin flukt gjennom luften, og en Double-Lock butylventil sikrer at ballen er tilstrekkelig lufttett.

 

 

Kombinasjonen av en spesialfremstillt underforing i finvevet bomull og polyester, og de ultratynne og meget elastiske mikrofibrene gir ballen den ekstra mykheten, som gjør den lettere å sparke til enn tidligere. Det ekstremt slitesterke TEIJIN-mikrofibermaterialet sikrer at ballen bevarer sin høye kvalitet og sin runde form – spark etter spark – og at den opptar et absolutt minimum av vann.

 

 

BRILLANT SUPER er en matchball av høyeste kvalitet, og er derfor det danske landslagets foretrukne gjennom ikke mindre enn 65 år.

 

 

Passer til spill på både gress, kunstgress og grus.

 

·         Materiale: FPUS 2000 - ekstremt slitesterkt syntetisk lær

·         Anvendelse: Kamper på absolutt høyeste nivå

·         Egenskaper: Myk og lett å sparke. Livlig, men alltid beregnelig. Tar opp ett absolutt minimum av vann.

·         Fremstilling: Håndsydd

·         Godkjennelse: FIFA APPROVED PRO

·         Størrelse: 5

·         Garanti: 3 år

 

Andre kjøpte også
Alternativer
Support
25205