R.O.P.E.S. Black Line Slynge R.O.P.E.S. Black Line Slynge R.O.P.E.S. Black Line Slynge R.O.P.E.S. Black Line Slynge R.O.P.E.S. Black Line Slynge R.O.P.E.S. Black Line Slynge

R.O.P.E.S. Black Line Slynge

Varenr: 124462
2 710,-eks. mva.
3 388,-ink. mva.
-+
Sentrallager: 0 stk
Fjernlager: 0 stk
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

 

Black Line sling er en slynge for tradisjonell slyngetrening.

Slyngene gir ustabilitet og bidrar dermed til en mer funksjonell og effektiv trening av spesielt kjernemuskulaturen. Reguleringsmekanismen er enkel å bruke, og gjør det lett å justere lengden på slyngen til ulike øvelser. Slyngen har håndtak som er polstret som gjør det mykt og gir god komfort. I tillegg er håndtakene splittet, noe som bidrar til ytterligere komfort og veldig god støtte for kne og albue. Håndtakene er festet med karabinkroker. Dermed er det enkelt å hekte av håndtakene og krysskoble disse slik at det dannes en bredslynge. Med den 'innebygde' bredslyngen økes antall mulige øvelser man kan utføre uten å måtte kjøpe tilleggsprodukter.

Black Line leveres med doorbag oppheng. Dette er en sterk nylonbag som kan brukes som døranker, og gjør det lett å trene hvor som helst. Fest slyngen i doorbag, legg den over dørbladet, lukk igjen døren og start treningen! doorbag gjør det også enkelt å pakke bort, oppbevare og ta med slyngen på reise. Settet består av slyngen, polstrede håndtak og doorbag.

 

Support
21018