19014

Kald asfalt 20 kg

Varenr: 122461
378,-eks. mva.
473,-ink. mva.
-+
Eksternt lager: ikke på lager (11 dager)
BeskrivelseSupport
Beskrivelse
Kald asfalt - 20 kg
 
Potmix reparasjonsasfalt er en asfaltmasse for reparasjon av asfaltdekker og for asfaltering av mindre overflater. Produktet egner seg godt til å reparere området rundt der du har gravd ned fundamentene til ballfangernettet, basketballstolpen eller andre steder.
 
Asfaltmassen har en myk konsistens og stivner under komprimering og over tid. Produktet krever ingen tilsetninger, spesielle verktøy eller tidligere erfaring med legging av asfalt.
 
Sammensetningen av asfaltmassen gjør at den ikke er klebrig eller farger av etter herding og at den kan brukes hele året rundt.
Steinstørrelse er 2-8  mm, noe som gir en meget bra holdbarhet og et uteseende lik den omkringliggende asfalten.
 
Spesifikasjoner
 
  • Steinstørrelse: 2 - 8 mm
  • Vekt pr bøtte: 20 kg

 

Monteringsanvisning

1. Forbered utleggingsområdet gjennom å børste bort løse materialer og fyll i med grus eller sand slik at det blir igjen ca. 4 cm å legge reparasjonsasfalten i. 4 cm asfalttykkelse holder for tung trafikk – for lettere trafikk kan det legges et tynnere lag.
2. Legg deretter asfaltmassen på området og komprimèr med høvelig redskap, for eksempel hoppetusse eller håndpresse. Legg gjerne på litt ekstra masse i midten av området og komprimèr fra midten og utover.
3.Trafikk kan settes på umiddelbart og jo hardere komprimering ved utlegging, jo raskere herder asfalten

 

 
 
 
Support
19014