Om oss

 

  

 

 

Idrettsutstyr over hele Norge!

PGM AS er en norsk familiebedrift som selger sports- og idrettsutstyr over hele Norge. Vi har holdt på med dette i over 30 år, og vi holder nok på i minst 30 år til! Vi har så langt 15 stykker på laget, og vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere.


 

 

Lager og effektiv logistikk på Maura

PGM AS er lokalisert med lager og administrasjon på Maura, ca. 10 minutter fra Gardermoen. Vi pakker og sender varer hver dag med det mål om at kunden så raskt som mulig skal få varene sine. Vi jobber hele tiden med å effektivisere vår inngående og utgående logistikk, slik at leveringstiden skal bli så kort som mulig på de produktene du ønsker deg. Hvis varen er på lager, og du bestiller før kl 11.00, så sender vi varene samme dagen, så langt det lar seg gjøre.

 

Kjente merkevarer

Vi jobber med noen av verdens mest kjente merkevarer innenfor sine segmenter, og du kan være sikker på at varene dine skal være av god kvalitet.

        

 

 

 

Kundebehandling og god service

Vi tar kundene våre på største alvor, og du kan forvente god service av oss. Finner du ikke det du leter etter her i nettbutikken, så er du velkommen til å ta kontakt med oss for å få hjelp eller veiledning.

 

Bakgrunn og historie

PGM AS (tidligere Park & Golfmaskiner as) ble stiftet i 1986 av daglig leder Svein Haug, og vi har vokst hurtig til å bli en av landets ledende leverandører av idrettsutstyr til det norske markedet. Vi har hele tiden hatt et spesielt fokus på fotball og golf, men også andre idretter. Vi har holdt på i markedet i over 30 år, og vi skal ikke nekte for at vi elsker det vi driver med.