Om angrerett

 


Om angrerett

Gjennom angrerettloven har du mulighet til å angre på varer som er kjøpt via vår nettbutikk. Fristen for å angre utløper 14 dager etter at du har mottatt leveransen. Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp (når varen i hovedsak er til personlig bruk).

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den. Produktet må også leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Returforsendelse må betales av deg.

Du har selv risikoen for transporten tilbake til oss. Vi plikter å betale tilbake til deg det du har betalt inkludert porto for forsendelse til deg, ekspedisjonsgebyr, tollavgifter, oppkravsgebyr etc. (NB! Dette gjelder kun når hele kjøpet returneres.)

Produktet skal sendes tilbake til oss, sammen med en kopi av returbekreftelsen eller angrerettskjemaet.

Dersom du ikke henter pakken og forholder deg passiv, vil ikke vi få noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven § 11 og 13, og mister således retten til å gå fra avtalen.Bytterett

Bytterett er ikke regulert ved lov. Ved kjøp av produkter utenfor fast utsalgssted, for eksempel via internett, telefon etc, gjelder angrerettloven.