GKB VSTRONG VC160

KRAFTIG VERTIKALSKJÆRER

Varenr: 130490
-+
Sentrallager: 0 stk
Fjernlager: 0 stk
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

VStrong VC160   -  Vertikalskjæreren for golf- og fotballbaner

 

Hvorfor vertikalskjære?
Vertikalskjæring av gress på golf- og fotballbaner er en viktig del av vedlikeholdet. Det bidrar til bedre gressvekst og spilleforhold. Her er noen av fordelene ved vertikalskjæring:

1. Forbedrer lufting: Vertikalskjæring lager små sprekker i gressmatten, noe som gjør det lettere for luft, vann og næringsstoffer å trenge ned i jorda. Dette fremmer røttene til å vokse dypere og styrker gresset.
2. Fjerner dødt organisk materiale (thatch): Over tid kan døde gressrester og annet organisk materiale bygge seg opp i gressmatten, noe som hemmer gressets vekst. Vertikalskjæring hjelper til med å fjerne dette laget (thatch), som ellers kan blokkere næringsstoffer og vann.
3. Stimulerer ny vekst: Skjæreprosessen fjerner ikke bare dødt gress, men stimulerer også gresset til å vokse tettere ved å stimulere nye skudd til å danne seg.
4. Forbedrer drenering: Vertikalskjæring kan bidra til å bryte opp komprimert jord, noe som forbedrer vanninntrengning og drenering. Dette reduserer risikoen for vannansamlinger på banen.
5. Bedre spilleforhold: For både fotballbaner og golfbaner gir vertikalskjæring en jevnere og tettere gressmatte, som fører til at ballen ruller bedre og man får en mer forutsigbar spilleflate.

 

Hvorfor VStrong vertikalskjærer?
VStrong utmerker seg med høy arbeidshastighet, robusthet og pålitelighet.

• Arbeidshastighet opp til 12 km/t. Du kan for eksempel vertikalskjære en fotballbane både på langs og på tvers i løpet av ca. 1,5 time.
• Solid konstruksjon
• Enkel å montere på vanlige traktorer via trepunktsfeste


CombiRotoren er designet for effektiv fjerning av ugress. Dette er en motordrevet rotor med skiver, som det er festet vertikalskjærkniver på.
Rotoren svinger mot kjøreretningen, noe som gir en kraftig og nøyaktig skjærebevegelse.
Takket være den smarte konstruksjonen er rotoren spesielt effektiv mot ugress med grunne røtter.
De robuste, 3 mm tykke rotorbladene i stål skjærer uanstrengt gjennom de tykkeste røttene, med en arbeidsdybde på opptil 5 centimeter.

 

Egenskaper ved VStrong VC160

• Arbeidsbredde : 150 cm
• Nøyaktig og enkel justering av arbeidsdybden
• 2 avstander mellom vertikalskjæringsbladene: 2,5 og 5 cm
• Knivene er solid festet til CombiRotor
• Mulig tykkelse på knivene: 2 til 10 mm
• Hydraulisk justerbar ventil
• Valgfritt: hydraulisk tippoppsamler, montert bak maskinen (ideell for golfbaner)


 

Support
27058