R.O.P.E.S Bungee Trainer Medium R.O.P.E.S Bungee Trainer Medium R.O.P.E.S Bungee Trainer Medium R.O.P.E.S Bungee Trainer Medium R.O.P.E.S Bungee Trainer Medium R.O.P.E.S Bungee Trainer Medium R.O.P.E.S Bungee Trainer Medium R.O.P.E.S Bungee Trainer Medium R.O.P.E.S Bungee Trainer Medium R.O.P.E.S Bungee Trainer Medium R.O.P.E.S Bungee Trainer Medium

R.O.P.E.S Bungee Trainer

Medium

Varenr: 122495
1 750,-eks. mva.
2 188,-ink. mva.
-+
Sentrallager: 0 stk
Fjernlager: 0 stk
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Strikk som er perfekt for trening av styrke, balanse, bevegelighet, hurtighet, spenst, utholdenhet, etc. Spesielt godt egnet til parvis trening og gruppetreninger, men passer også fint til individuell trening.

Bungee Trainer fikk terningkast 6 i Shape Up juni 2016.

Bungee-Training er et enkelt, funksjonelt og morsomt treningskonsept. Bungee Trainer-strikken gir deg en komplett treningsøkt som utfordrer utholdenhet, hurtighet, spenst og styrke – der hele kroppen blir utfordret!

Bungee-Training kan brukes i gruppetrening, lagidrett, innen personlig trening eller innen terapi. Din partner, instruktør eller trener motiverer deg til å holde oppe intensitet, frekvens og trøkket i treningen, mens du beholder kontroll og jobber med en god teknikk og kvalitet i øvelsene.

Bungee-Training er blitt kjent blant mange skoler og treningssentre som en morsom og veldig motiverende treningsform i klasser.

Bungee-Training kan man også utføre individuelt ved for eksempel å feste strikken i en dør, en krok, en stolpe, et tre eller liknende.

En stor fordel er at du kan trene hvor som helst, inne, ute, på ferie, i gymsalen, på kontoret og på toppen av det hele kan du invitere en venn til å gjøre en trening sammen med deg!

I Bungee-Training blir flere forskjellige treningsprinsipper kombinert på en ny måte. Man trener mye eksentrisk (holde igjen/bremse bevegelse), noe som er både skadeforebyggende og unikt i en treningsform som dette.

Bungee Trainer kommer med to nivå av motstand: Den svarte strikken har medium til stor motstand og egner seg best for voksne. Den oransje har mindre motstand og egner seg best til barn, eldre og de som ønsker lettere motstand.

Strikken leveres med Carry Bag. Dette er en sterk nylonbag som kan brukes som døranker, og gjør det lett å trene hvor som helst. Fest strikken i Carry Bag, legg den over dørbladet, lukk igjen døren og start treningen! Carry Bag gjør det også enkelt å pakke bort, oppbevare eller ta med strikken på reise, kontoret, treningssenteret, etc.

Settet består av strikken (220 cm) med håndtak samt Carry Bag for oppbevaring.

Support
19048