Headland Biostimulant Seamac Ultra Plus (Ascoflex)

Headland Biostimulant Seamac Ultra Plus

(Ascoflex)

Varenr: 100548
-+
Sentrallager: 5 stk
Varen er på vårt sentrallager (ved Gardermoen).
Ved bestilling før kl 11.00, vil varen bli sendt i dag.
Trykk for info.
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Biostimulant Seamac UltraPlus

 

Flytende biostimulerende middel med organisk algeekstrakt og aminosyrer. En konsentrert løsning med bioaktiv algeekstrakt som inneholder sytten lett absorberende aminosyrer.
Ved å bearbeide alger umiddelbart etter høsting, blir de fordelaktige egenskapene til det bioaktive algeekstraktet og det høye nivået av gibberellsyre (et kjent veksthormon) bevart.

 

Inneholder aminosyre
Aminosyrene spiller inn på flere måter, de letter vekst (inkludert utvikling av skudd og røtter), nitrogentransport og klorofyllproduksjon, og beskytter mot sykdomsfremkallende organismer.

 

Bedre stressvekst
Under normale forhold produserer planten aminosyrer ved hjelp av den energi som produseres under fotosyntese. I stress kan denne prosessen bli svært negativ og produksjonen av aminosyrer reduseres.
Kosttilskudd av aminosyrer fra en ekstern kilde, stimulerer vekst og utvinning når planten er utsatt for stress. Planten tilføres viktige byggeklosser som letter vekstprosessen og trenger derfor ikke å bruke
sin eget krympende energireserve.

 

Opptak av aminosyrer via bladene
Planter kan ta opp aminosyrer gjennom bladene. Men hvis aminosyrene har en for høy molekylvekt (> 400 Daltons), blir prosessen ineffektiv. Den gjennomsnittlige molekylvekten til aminosyrene som inngår i
Seamac Ultra Plus er 130 Dalton, noe som betyr at de kan absorberes på få timer. De trenger inn i cellemembranen og blir raskt innlemmet i de metabolske veiene for proteinsyntese.
Det faktum at planten kan ta opp aminosyrene via bladene, fremmer spesielt klorofyllproduksjon, siden planten kan ha store problemer med å produsere aminosyrer under stress.

 

Oppptak av aminosyrer via røttene
Aminosyrenes lave molekylvekt betyr at produktet også kan tas opp av plantens røtter. Når produktet tilføres jorden, stimulerer det aktiviteten til mikroorganismer og øker nitrogentransporten i planten.

 

Forpn: 10 liter plastdunk
Dosering ved røtter: 100ml i 4,5 - 6 liter vann pr 100m²
Dosering ved bladet: 100ml i 2 - 4 liter vann pr 100m²

 

Sikkerhetsdatablad:  klikk her
 

Andre kjøpte også
Support
491